T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu

BAĞIŞÇIMIZ OSMAN NURİ BAKIRCI

5 Mart 1974 yılında Erzurum ili Palandöken ilçesinde dünyaya geldim.  Eğitim hayatıma Palandöken’de başladım. Ortaöğretim ve Üniversite’yi yurtdışında tamamladım.

 

Babamın ilkelerini benimseyerek; iş hayatında yer almak idealim olmuş ve eğitim hayatım devam ederken 1994 yılında ilk şirketimi kurmam vuku bulmuştur. Yeni fikirler ve projeleri hayata geçirerek bulunduğum sektörlerde öncü adımlar attım.

 

2016 yılında ülkemizde yaşanan sancılı süreç beni ve iş hayatımı derinden sarsmıştır. Ama yılmadan, pes etmeden mücadeleme devam ederek adeta küllerimden yeniden doğarak hedeflediğim yolda yürümekteyim. Nitekim 2004 yılından beri gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerekse saha çalışmaları ile aktif olarak devam ediyorum.

Bağışçı ,hayırseverimiz

Erzurum Atatürk Üniversitesi Ek Fakülte Binası, Esenyurt Osman Bakırcı İlköğretim Okulu ,Esenyurt Mevlana Hacı İshak Bakırcı Cami ,Mardin Büyükboğaziye Osman ve Nuriye Bakırcı Sağlık Ocağı , Mardin Osman Bakırcı İlköğretim Okulu , Mardin Kızıltepe İmam Hatip Lisesi , Kars Osman ve Nuriye İmam Hatip Lisesi , Mardin Gevaş Cami Restorasyonu ,İstanbul Yeşilköy Karakolu Restorasyonu ,Giresun Tirebolu Öğrenci Yurdu'nun yapımına katkı sağlamakla birlikte Türkiye genelinde öğrencilere burs ödemeleri yapmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 13:21 - Görüntülenme: 238
  Beğen | 0  kişi beğendi