Etiket Sonuçları: Beden Eğitimi

5/F sınıfı Beden eğitimi ve spor öğretmeni Yağmur Özkaya ile birlikte takımca oynanan 'topu al, beni kurtar' adlı dayanışma, yardımlaşma ve birbirinin hakkına saygı göstermeye dayalı eğitsel oyun oynadı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

5/E sınıfı Beden eğitimi ve spor öğretmeni Yağmur Özkaya ile yağışlı havalarda sınıfiçi eğitsel oyunlar oynamaya devam ediyor.

5/A sınıfı Yağmurlu Havaya Aldırmadan  Beden eğitimi ve spor öğretmeni Yağmur Özkaya ile birlikte yardımlaşma ve dayanışmaya dayalı sınıf içi eğitsel oyunlar oynadı.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Fatih KÖSE öncülüğünde okulumuz ilçemizde temsil etmek için çalışsan basketbol takımımız maçlara çıkmaya hazır. Öğrencilerimize çıkacakları müsabakalrda başarılar dileriz.