Etiket Sonuçları: Okuma

5/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hasret Tunç  ile okuma becerileri dersinde okudukları 'DÖRT KAFADAR PAYLAŞIYOR' kitabının yazarı SEYHAN TAVACI ile tanıştılar. Ayrıca okul kütüphanemize kitap bağışında bulunan yazara teşekkür ederiz.

5-B sınıfı Türkçe Ders Öğretmeni Neşe AKIN öncülüğünde İstanbulu Okuyorum projesi kapsamnıda öğrincilerimize okumuyaı sevdirmek ve okuma alışkanlığı sağlamak amacıyla haftada bir bir saat okuma etkinliği gerçekleştirmektedir.

Artık bir ayda kaç sayfa kitap okuduğumuzu unutmuyoruz. Hazırladığımız ayraçlarımıza günlük okuma sayımızı not edip aylık olarak kaç sayfa okuduğumuzu belirliyoruz. Aynı zamanda ayın en çok okuyan öğrencisini seçiyoruz. Öğrencilerimiz kitap okuma alışkanlığı kazandıran Öğretmenimiz Binnur Coşkun´a teşekkür ederiz.