Etiket Sonuçları: Türkçe

7/M sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmeni  Duygu Yıldırım ile birlikte  atasözlerini resimleştirerek güzel bir pano hazırladılar. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

5/I sınıfı Türkçe Öğretmenimiz Sümeyye YOLALAN ile birlikte noktalama işaretlerini eğlenerek öğrendi.

7/N Sınıfında öğretmenimiz Duygu Yıldırım öncülüğünde, "Efemera" gündelik yaşamda kullandığımız özellikle kağıt türünde malzemelerin biriktirilmesi şeklinde ortaya konan bir koleksiyon türüdür. Biz de öğrencilerimizle güzel bir Efemera panosu hazırladık. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

7/N sınıfı Türkçe dersinde öğretmenimiz Duygu YILDIRIM öncülüğünde öğrencilerimiz "Bilgiler kapışıyor, Bilgecan yaşıyor." Sloganı ile hem yarıştılar hem de eğlendiler. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

5-B sınıfı Türkçe Ders Öğretmeni Neşe AKIN öncülüğünde İstanbulu Okuyorum projesi kapsamnıda öğrincilerimize okumuyaı sevdirmek ve okuma alışkanlığı sağlamak amacıyla haftada bir bir saat okuma etkinliği gerçekleştirmektedir.

Fabl:Sonunda ders verme amacı güden, genellikle manzum öykülerdir. Fablların kahramanları genellikle hayvanlardır. Ama bu hayvanlar insanlar gibi düşünür, konuşur ve tıpkı insanlar gibi davranır. 7/N sınıfı Türkçe Dersi Öğretmeni Duygu Yıldırım öncülüğünde Fabl kitabı hazırlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

5/C sınıfının Öğretmenimiz Demet Avşar ile birlikte hazırlamış olduğu deyimlere ve atasözleri panomuz. Öğretmenimze ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

8/F sınıfında cümlenin öğeleri konusu üç boyutlu bir çalışmayla örneklendirildi. Öğrencilerimize kalıcı öğrenme aktiviteleri yaptıran Serpil Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Artık bir ayda kaç sayfa kitap okuduğumuzu unutmuyoruz. Hazırladığımız ayraçlarımıza günlük okuma sayımızı not edip aylık olarak kaç sayfa okuduğumuzu belirliyoruz. Aynı zamanda ayın en çok okuyan öğrencisini seçiyoruz. Öğrencilerimiz kitap okuma alışkanlığı kazandıran Öğretmenimiz Binnur Coşkun´a teşekkür ederiz.

7/N sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenleri Duygu Yıldırım koordinatörlüğünde  "Benim Mesleğim" adlı tiyatro oyunu gösterisi gerçekleştirmiştir.