Etiket Sonuçları: etkinlik

7/M sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmeni  Duygu Yıldırım ile birlikte  atasözlerini resimleştirerek güzel bir pano hazırladılar. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Her derste öğrendiğimiz kelimeleri tüm gün boyunca boynumuza asıyoruz.Her öğrenci sınıftaki arkadaşlarına kendi kelimesini öğretmek zorunda.Hatta tenefüslerde diğer öğrencilerde merak edip kelimeleri öğreniyorlar.Her dersimizde kelimelerin öğrenildiğinden emin olduktan sonra yeni kelimelerle değiştiriyoruz.Bu şekilde daha çabuk kelimelerimizi öğrenmiş oluyoruz. Aktiviteyi gerçekleştiren  Çilem Öğretmenimiz teşekkür ederiz.

7/C Sınıfının Teknolji Tasarım Öğretmeni Bahar Karagöz ile birlikte yetenekleri doğrultusunda hazırlamış oldukları Tasarımdan Makete Dönüştürme Proje eserleri.