Etiket Sonuçları: osman nuri bakırcı oo

Ara

8.sınıflar sınav tarihleri aşağıdaki linktedir. Eksik ve veya güncel olmayan sınav tarihleri için kişisel e okul sisteminizi kontrol ediniz.

Ara

7/M sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmeni  Duygu Yıldırım ile birlikte  atasözlerini resimleştirerek güzel bir pano hazırladılar. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

7/L/M/N sınıflarında Tv program türlerini, işaretlerini, program tercihlerini ve nedenlerini daha iyi kavrayabilmek icin görsel materyallerle eğlenerek sunduk.

Ara

5/F sınıfı Beden eğitimi ve spor öğretmeni Yağmur Özkaya ile birlikte takımca oynanan 'topu al, beni kurtar' adlı dayanışma, yardımlaşma ve birbirinin hakkına saygı göstermeye dayalı eğitsel oyun oynadı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

5/I sınıfı Türkçe Öğretmenimiz Sümeyye YOLALAN ile birlikte noktalama işaretlerini eğlenerek öğrendi.

Ara

Her derste öğrendiğimiz kelimeleri tüm gün boyunca boynumuza asıyoruz.Her öğrenci sınıftaki arkadaşlarına kendi kelimesini öğretmek zorunda.Hatta tenefüslerde diğer öğrencilerde merak edip kelimeleri öğreniyorlar.Her dersimizde kelimelerin öğrenildiğinden emin olduktan sonra yeni kelimelerle değiştiriyoruz.Bu şekilde daha çabuk kelimelerimizi öğrenmiş oluyoruz. Aktiviteyi gerçekleştiren  Çilem Öğretmenimiz teşekkür ederiz.

Ara

Fen bilimleri 5- N sınıfı öğrencileri su direnci örnekleri resimlerle ve üç boyutlu örneklerle anlattılar. Etkinliği gerçekleştiren Yeşim Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

7/C Sınıfının Teknolji Tasarım Öğretmeni Bahar Karagöz ile birlikte yetenekleri doğrultusunda hazırlamış oldukları Tasarımdan Makete Dönüştürme Proje eserleri.

Ara

7/M sınıfı "Fiillerde Kip" sunumu adlı etkinlik gerçekleştirdi. Türkçe Öğremenimiz Duygu Yıldırım´a teşekkür ederim.

Ara

Kasım Ayı Sabah Grubu Örnek Öğrencisi Ödülünü İlayda SARISAKALOĞLU Ödülünü Sınıf Öğretmeni Anı Işın Karanhan´dan

Öğlen Grubu Örnek Öğrencisi Ertuğrul ÖNCÜ ödülünü Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Halil GÜRBÜZ´den Almıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

6.sınıflarla kursta da ingilizce etkinliklerimize eğlenceli bir şekilde devam ediyoruz.Haftaiçi öğrenilen konularımızı konuşma alanında da ilerletmek için diyaloglar yapıyoruz.Bu şekilde hem etkili hem de kalıcı öğrenme sağlıyoruz. Çilem Hocamıza teşekkür ederiz.