Okul Müdürümüz Süleyman ÖZDEN´ın 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli öğretmenlerim, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler

2018-2019 yeni eğitim öğretim yılının öncelikle milletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu okul müdürü olarak hayata yön veren hayatın anlamına anlam katan, elinden geleni yapmak için mücadele veren aynı zamanda öğretmek için bin bir türlü fedakarlık gösteren değerli öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Öğrencilerimizi, kendini bilen, yeteneklerini ön plana çıkan, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen Ziya Hoca´nın da dediği gibi bir kanadı bilim bir kanadı ahlak olan bir melek gibi uçabilen bireyler olarak Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler yetiştirmek en büyük idealimiz olacaktır.

Yeni eğitim öğretim yılının okulumuz için başarılarla dolu bir yıl olmasını, hepimiz için en iyi şekilde geçmesini diliyor, sizlere en derin duygularımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yayın: 17.09.2018 - Güncelleme: 03.10.2021 17:23 - Görüntülenme: 648