Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı İbrahim ŞİMŞEK tarafından 2024 LGS kılavuzu ve liseler hakkında bilgilendirme semineri velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Sonraki seminerlerde aynı ilgiyi bekliyoruz.

Mrt

Müzik öğretmenimiz ve öğrencileri tarafından Çanakkale Savaşı için söylenen türklülerini seslendirdiler.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Çanakkale Zaferi adlı Gölge Oyunumuzdan görüntüler.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Ayşe Yalçın ve Şuayp Tufan başta olmak üzeri hepsine teşekür ederiz.

Mrt

Bilim ve teknolojinin önemini vurgulamak ve bilimsel düşünme yeteneğine sahip nesiller yetiştirmek hedefiyle, 1998 yılından itibaren her yıl 8-14 Mart tarihleri Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanmaktadır.

Pano çalışmasını yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak" dizesi milletvekillerinden yoğun alkış aldı. Hamdullah Suphi, her kıtasında alkışlar eşliğinde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu. Atatürk'ün "Bu marş, bizim inkılabımızın ruhunu anlatır." dediği İstiklal Marşı, 12 Mart 1921'de kabul edildi.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz 12 Mart İstiklal Marşının kabül törenimiz.

Mrt

7/N sınıfı sosyal bilgiler dersinde sümer çivi yazısı kil tablet etkinliğinde sümer alfabesiyle 8 mart dünya kadınlar günü kutlandı.

Mrt

Türkçe öğretmenimiz Sefa SAYILIR, 6B sınıfı öğrencileriyle Türk kültür ve medeniyetini canlandırmak amacıyla Hacivat ile Karagöz oyununu canlandırdı.

Mrt

Ögrencilermize kadınlar günü önemi anlatıldı ve kıymetli anneleri için çiçek çalışması yapıldı

Mrt

Türkçe öğretmenimiz Azad KAYALAR ile öğrencileri Anlamını Bul etkinliği yaptı.

Mrt

“Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır."

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz deprem tatbikatını 2 dakika 40 sn tamamlandı .

Mrt

Türkçe öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilermiz tiyatro çalışmlarına devam etmektedir.

Mrt

Türkiye Petrol Ofisi Ligi ilçe geneli yapılan Atletizm Müsabakaları 800 metre koşusunda okulumuz öğrencilerinden Eda Erengörün birincilik Hicran Kılıç üçüncülük elde etmiştir.

Mrt

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Bocce branşında okulumuz Erkekler kategorisinde ilçe 2.si Kız öğrencilerimiz ise  ilçede 1. Olarak ilde okulumuzu temsil edeceklerdir.