Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim 2.Dönem Öğretmenler Şube Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Şbt

Türkçe öğretmenimiz Berkaycan Gökmen ,6.Sınıf öğrencilerimize destek konu anlatımı yapmaktadır.

Şbt

Okulumuzun Türkçe öğretmenimizin düzenlediği Bilgi Yarışması düzenledi. Öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sn.Yusuf TEKİN’e göndermiş oldukları hediyelerinden dolayı Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ock

TEKNOFEST tanıtım videoları öğrencilerimiz ile birlikte izledik.

Ock

Özel eğitim sınıfı öğrencileri üç ayların gelişini hazırladıkları pano ve kandil simidi eşliğinde kutladılar.

Ock

Özel eğitim sınıfı öğrencileri, c vitamini şenliği düzenleyerek kendi sıktıkları portakal, mandalina ve limon sularını içtiler.

Ock

Öğrencilerimizin deprem anında daha hızlı refkles göstermek adına adına deprem tatbikatı okulumuzda gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda açılmış olan Görsel Sanatlar Egzersizi dersinde öğretmenimiz Nuray Çetin ile öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar.

Ock

Enerji Verimliliği İçin Neler Yapılabilir?

Enerji verimliliği için yapılabilecekler, bireysel ve daha büyük ölçekli olarak ele alınabilir. Bireysel olarak enerji verimliliği için yapılabilecekler şu şekilde sıralanabilir:

• Aydınlatmada güneş ışığından en üst seviyede yararlanın, suni ışık kaynaklarını daha az tercih edin. Güneş enerjili lamba hakkında bilgi almak için sayfamızı ziyaret edin.
  • Kullanılmayan elektronik cihazları kapatın, fişleri çekin.
  • Apartmanlarda ısı yalıtımı yapın.
  • Enerji tasarruflu beyaz eşyalar kullanın.
  • Floresan da LED ampuller gibi verimli ampuller kullanın.
  • Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelin.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Ağaççı, Mustafa Karababa ve Seda Özçetin, sporda branş farkındalığı oluşturmak ve maç heyecanını yerinde görüp yaşamalarına katkı sağlamak  için bir grup öğrenci ile Büyükçekmece-Galatasaray maçına gitmişlerdir

Ara

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle  CNR Expo Fuar Alanın düzenlenen etkinliği öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Ara

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır."

Kas

Genel Müdürlüğümüz Tarafından Ara Tatilde Aile Çocuk Etkileşiminin Arttırılmasına Yönelik Etkinlik Örnekleri Hazırlandı.