Etkinliklerimiz

OKULUN TARİHÇESİ

Ogrencilerimiz uzun bir aradan sonra bir araya gelip "Bu da burada kalsın "fotoğrafı çekildiler.

Okulların açılması İle uzun zamandır sessiz duran sınıf panolarımızı güncellemeye başladık.

Okul müdürümüzün yürütmüş olduğu projede sona gelinmiş olup son webinarımızı yarın gerçekleştireceğiz.

Toplum İçin gelcek projesi kapsamnında hazırlanan bulmaca etkinliğimiz tamamlanmıltır.

Okul müdürümüz Süleyman ÖZDEN'in yürütmüş olduğu Toplum İçin Gelecek prosejinde öğrencilerimiz gazete etkinliği gerçekleştirdi.

Toplum için gelecek projesi kapsamında Hayvanları koruma derneğ başkanı Makbule Oguzkut ü konuk edeceğiz. Link sonra paylaşılacaktır.

Nis

Toplum için gelecek adlı projemize katılım sağlayan Öğrencilerimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Etkinlikleri Değerlendirme Bilgi Yarışmasına katılarak süreç içerisindeki öğrendiklerini sınadılar.

Nis

Toplum İçin Gelecek projesi kapsamındaöğrencilerimiz iyilik elçisi oldu.

Nis

5. Sınıf ögrencileri Bugün 23 Nisan Şarkısını melodika ile çaldılar.

Nis

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Velat Tanışma "Yönetime Katılıyorum " konusunu isledi.

Nis

Okulumuz 7/O sınıfı öğrencilerinden Nida Aslı Ercan 23 Nisan İsimli Şiirini Okudu.

Nis

Bakanlığımız tarafından  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" münasebeti ile çocuklarımız için çocuk gazetesi hazırlanmıştır.

Gazeteyi PDF olarak sizlerle paylaşıyoruz. Tüm çocuklarımıza armağan olsun...