Mrt

Türkçe öğretmenimiz Azad KAYALAR ile öğrencileri Anlamını Bul etkinliği yaptı.

Mrt

“Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır."

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz deprem tatbikatını 2 dakika 40 sn tamamlandı .

Mrt

Türkçe öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilermiz tiyatro çalışmlarına devam etmektedir.

Mrt

Türkiye Petrol Ofisi Ligi ilçe geneli yapılan Atletizm Müsabakaları 800 metre koşusunda okulumuz öğrencilerinden Eda Erengörün birincilik Hicran Kılıç üçüncülük elde etmiştir.

Mrt

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Bocce branşında okulumuz Erkekler kategorisinde ilçe 2.si Kız öğrencilerimiz ise  ilçede 1. Olarak ilde okulumuzu temsil edeceklerdir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzun yapmış olduğu etkinkleri aşağıdaki linke tıklayarak görüntüyelebilirsiniz.

Yapılan çalışmalar İçin Tıklayınz.

Şbt

Okulumuzda açılan kurslarımız devam etmektedir.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim 2.Dönem Öğretmenler Şube Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Şbt

Türkçe öğretmenimiz Berkaycan Gökmen ,6.Sınıf öğrencilerimize destek konu anlatımı yapmaktadır.

Şbt

Okulumuzun Türkçe öğretmenimizin düzenlediği Bilgi Yarışması düzenledi. Öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sn.Yusuf TEKİN’e göndermiş oldukları hediyelerinden dolayı Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ock

TEKNOFEST tanıtım videoları öğrencilerimiz ile birlikte izledik.

Ock

Özel eğitim sınıfı öğrencileri üç ayların gelişini hazırladıkları pano ve kandil simidi eşliğinde kutladılar.

Ock

Özel eğitim sınıfı öğrencileri, c vitamini şenliği düzenleyerek kendi sıktıkları portakal, mandalina ve limon sularını içtiler.