Nis

Aynı sayıda veya birbirine çok yakın sayıda oy alan son beş öğrenci içinden seçeceğiniz bir öğrenci ayın öğrencisi olacaktır.

Lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oy veriniz. Her kademe için bir öğrenci seçebilirsiniz.

Nis

Başvuru kılavuzuna aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

www.meb.gov.tr

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı ve öğrencilerimiz uzun süren provalarla hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaları sergilediler. Yanısıra bu kapsamda hafta boyunca resim, pano ve benzeri çalışmalara da imza attılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve başta Oğuz ERTEK öğretmenimiz olmak üzere hazırlıklara destek olan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

"Velimiz Misafirimiz" projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır. Bu kapsamda veliler okulumuzda misafir edilmiş, okul idaresi ve öğretmenler ile verimli diyaloglar kurmuş, derslere iştirak etmiş ve eğitim-öğretimin tüm tarafları açısından son derece olumlu dönütler alınmasına olanak sağlamışlardır. Bu projenin amacı:

-Velilerin okul içerisinde gözlem yapmasına olanak tanımak

-Öğrencilerin eğitim-öğretim sırasında gözlemlenmesini sağlamak

-Ailelerin okul atmosferini ve işleyişini tanımasına olanak sunmak

-Öğrencilerin eğitimine etki eden faktörleri incelemelerini sağlamak

-Velilerden dönütler alınarak eğitimde yenilenme, denetleme ve düzenlemeler yapmak

-Eğitimi soyut bir kavram olmaktan çıkararak öğrenci-veli-öğretmen-okul idaresi arasında somut ve iletişime dayalı bir kavram haline getirmektir.

Nis

5. SINIFLAR ŞAMPİYONU 5/U ´yu tebrik ederiz!!!

8. SINIFLAR ŞAMPİYONU 8/B ´ yi tebrik ederiz.

20 NİSAN CUMA

8/B  -  8/E  (2.DERS)  (8/B şampiyon oldu)

7/L  -   7/G (PENALTILARDA 7/G KAZANDI)

6/L   -  6/K (PENALTILARDA 6/L KAZANDI)

24 NİSAN SALI

6/I  - 6/P  (5.DERS)

6/G -  6/L  (6.DERS)

7/I  -  7/G (7. SINIFLAR FİNAL MAÇI 2. DERS YAPILACAKTIR)

Nis

2017-18 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi veli toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bu süreçte ellerinden gelen çabayı gösteren öğretmenlerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İhtiyaç duyduğumuzda bir telefonla yardımımıza koşan Okul Timi´ndeki polis arkadaşların okulumuza yaptığı ziyaret ve öğrencilerimizin sevgi gösterisi yüzleri güldürdü.

Polis Haftalarını bir kez daha kutlar, görevlerinde başarılar dileriz.

Nis

Türk Polis Teşkilatı modern anlamda 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul´da kurulmuştur. Halen 1937 tarihli ve 3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanunu´na dayanarak örgütlenmiş ve 1934 tarihli 2559 sayılı Polis Vazife ve Sâlahiyet Kanunu ile yetkilendirilmiş bir teşkilattır. İçişleri Bakanlığı´na bağlı bir genel müdürlüktür. Merkezde Daire başkanlıkları, taşrada İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri olarak örgütlenmiştir.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensupları, Polis Teşkilatı 10 Nisan'da kurulduğu için 10 Nisan´ı her yıl Polis Günü olarak kutlar.

Bu kapsamda okulumuz adına Neşe AKIN öğretmenimiz ve 5-K öğrencileri semtimizdeki bulunan Kıraç Polis Merkezine moral ziyaretinde bulunmuşlardır.

Kahramanca ve özveriyle çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası´nı kutlarız.

17 NİSAN 2018 MAÇ SONUÇLARI

6/R  - 6/A

1   -   1  (PENALTILARDA 6/R KAZANDI)

6/K -  6/B