Öğrencilerimiz öğretmenleri Öznur LAÇO ile söylenen durumlarda nereyi aramaları gerektiğini öğrendi. öğrencilerimizde acil bi durumda hangi numarayı arayacaklarını böylelikle öğrendiler.Öğrencilerimiz acil durum numaralarını öğrendikten sonra bu numaraların ifade edilişini öğrendiler.Öğretmenlerinin ifade ettği durumlara uygun numarayı hazırladıkları kağıtta yer alan numaralara basarak etkinliği sonlandırdılar.

Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Müdür Yardımcısı Fevzi YALVUÇ öncülüğünde zümre öğretmenlerimizin zümre iş birliği içinde bulunabilmeleri için toplantılarını gerçekleştirdi.Dönem içinde yapılacak müsabakalara öğrenci hazırlama ile ilgili kararlar alınırken sınflar arası futbol turnuvası yapılması kararı alındı.İl ve ilçe genelinde yapılacak olan mendil kapmaca,sek sek ve futbol turnuvalarına katılma kararı verildi.

Tem

1. Nakil başvuruları ve yerleşmeyen öğrencilerimiz için nakil başvuruları 29 Temmuz 2 Agustos tarihleri aralığında yapılacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Tem

Ramazan Ayımızın en güzel konularından birisi olan "Paylaşmak ve Yardımlaşmak" konulu Panolarimiz (7-P ve 8-B SINIFI) koridorlarimizi renklendiriyor...

Uluslararası Başarı Elde Eden Sporcularımız Kaymakamımız Sayın Dr. Vural KARGÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Paşali BEŞLİ tarfından ödüllendirildi

Nis

Fen Bilimleri Böbrek Üstü bezleri Adrenalin hormonu korku, coşku, heyecan ve öfke anlarında metabolizmayı hızlandırır.

Mrt

´´SAĞLIKLI GELECEK İÇİN HİJYENİK OKULLAR PROJESİ´´kapsamında 18-19 mart tarihlerinde 5. ve 6. sınıflarımızda ´´KİŞİSEL HİJYEN´´ ve ´´AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI´´ dersleri öğretmenlerimiz tarafında işlenmiş ve bilgilendirilmişlerdir  çocuklarımızda farkındalık yaratmıştır.

Mrt

´´Kitapsız yaşamak KÖR,SAĞIR ve DİLSİZ yaşamaktır´´ konulu karikatür çalışmamız.Gurbet  YÜZGÜLEÇ hocamıza ve 5/A,5/M sınıflarımızada  teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Etwinning kapsamında  Let' s Design Our Shopping Bags for the Future projesi başlamıştır. Proje ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Proje Cansu YONARKOL tarafından yürütülmektedir.

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem kurul toplantımızı yaptık bir dönem içerisinde neler yapabileğimizin planlaması ve öğrencilerimizin başarılarının nasıl yükseltebilecğimiz konusunda konuşup kararlarımızı aldık.

Şbt

Hukuk ve Adalet dersinde 6/M sınıfında HİÇ KİMSE KENDİ DAVASININ YARGICI  OLAMAZ EVRENSEL İLKESİYLE ilgili tiyatrol oyun kurguladık.Hande YÜCESAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

5/ J sınıfında maddenin hal değişimlerini eğlenerek öğrendik.Elif ÖZDEMİR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

6/J ve 6/A SINIFI İLE YAPILAN AT THE FAİR  İsimli proje çalışmalarımız çocuklar oyun parkları ve oyun alanları yaparak ingilizce olarak isimlerini öğrenerek projelerinin sunumlarını yaptılar.Canan öğretmenimize teşekkür ederiz.