Şbt

6/J ve 6/A SINIFI İLE YAPILAN AT THE FAİR  İsimli proje çalışmalarımız çocuklar oyun parkları ve oyun alanları yaparak ingilizce olarak isimlerini öğrenerek projelerinin sunumlarını yaptılar.Canan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz çevreden topladıkları geri dönüşüm malzemelerini, özgün tasarımlar yaparak yeni eseler üretiyor ve doğayı koruyorlar. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimiz Yasemin Güler YILDIZ´ı tebrik ederiz.

İngilizce dersimizde geçmiş zamanda değişen fiillerimizi daha kalıcı öğrenmeyi sağlamak amacıyla bu oyunumuzu gerceklestirilen oyunda öğrencilerimiz hem rakamlari hem de fiillerin ikinci halini kalıcı olarak öğrenmiş oldu. Emeklerinden dolayı ingilizce öğretmenimiz çilem hanıma teşekkür ederiz.

Okulumuz 5. Sınıf (Yabancı Dil Ağırlıklı)/A Şubesi - 1887 numaralı Sinemnur GÜLER, 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir-Kompozisyon Yarışması´nda il 3.lüğü almıştır. Öğrencimizi ve Türkçe öğrretmenimiz Oğuz ERTEK´i tbrik ederiz.

6- H Sınıfının başlattığı ve diğer sınıflardaki öğrencilerinde katıldığı sokak hayvanları aç kalmasın proje kapsamında kendi  katkılarıyla kedi ve köpek maması almışlardır,her gün bu yiyeceklerle bir çok sokak hayvanının soğuk havalarda aç kalmamasına yardımcı olmaktadırlar.Öğrencilerimize ve Yeşim Hocamıza teşekkür ederiz.

Çocuklarımızı seviyoruz ve onlara değer veriyoruz. 6/L sınıfı öğrencilerinden anlamlı bir mesaj. Neşe Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Hoş geldin Ya Resulallah; aramıza, evimize, gönlümüze hoş geldin. Dünyamıza, çağımıza, bağımıza, başımıza hoş geldin!

Güvenli Okul projesi kapsamında Okul Mobil Timi olarak okulumuza ziyrete gelen ekibimize;  ilgi ve alakalarından dolayı çok teşkkür ediyoruz.

Teknolojide yenilikler.8A sınıfından Fatma Tabar´a ve öğretmenimiz Yasemin Güler YILDIZ´a teşekkür ediyoruz.

TÜYAP Kitap Fuarı gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz birçok yazarla tanışma fırsatı yakalayıp kendileriyle kitapları üzerine sohbet etme fırsatını yakaladılar. Gezi organizasyonunda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

How can ı go to the school?

My Town ünitesinde yaptığımız haritalarla artık ingilizce adreslerimizi sorabiliyoruz. Adres tarif edebiliyoruz. Katıkılarından dolayı İngilizce öğretmenimiz Cansu YONARKOL´a teşekkür ediyoruz.

İngilizce 7.sınıf "Biographies" ünitesinden ders içi etkinlikler.

Ders içi aktiviteler, belirli gün ve haftalar kapsamında hazırlanmış panolarımız.

Okulumuz Türkçe Öğretmen Eren Demir ve Müzik Öğretmeni Mutlu Yılmazer Hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programımızdan Kareler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinliğimiz, sayılardan hayvan figürleri oluşturmaktı. Bu sayede öğrencilerimiz hayvanların fiziksel özelliklerini hatırlamış olup; hayvan sevgisine dair bilinç düzeylerini arttırmış oluyorlar. Etkinliği gerçekleştiren Okulumuz Müdür Yardımcı Kadir Talip TÜRK´e teşekkür ederiz.