Beden eğitimi öğretmenlerimiz tarafından tüm çocuklarımızın sağlıkla ilgili fiziksel aktivite test ölçümleri  ´ boy-kilo-esneklik-şınav-mekik  ´ yapılıyor.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü´nde Vesile TÜRK Hocamız ve  çocuklarımız okulda da renkli kareler yarattılar.

Sayın  Belediye Başkanımız   Ali  Murat ALATEPE   ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Paşaeli BEŞLİ ´nin de katılım sağladığı ; 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olması dolayısıyla okulumuz öğretmeni Neşe AKIN ve sınıf öğretmenliğini yaptığı 6/K sınıfınıfı öğrencileri ile barınağa giderek hayvanlarımızı ziyaret ettiler. Eğlenceli bir ziyaret oldu.Hayvan dostlarımıza sadece bugüne özel değilde her daim hassas olmamız gerektiğini unutmayalım lütfen.

2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı Şubeler halinde veli toplantılarımız yapılmakla birlikte katılımlara yoğun ilgi gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı dyk kurslarımız 02.10.2018 salı günü başlıyor . Keyifli neşeli  ve verimli geçmesi temennisiyle.

21 EYLÜLDE TEKNOFEST FESTİVALİNE gidecek  öğrencilerimizin cuma günü sabah saat 08.00 de okul bahçesinde  toplanmaları gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı  ilköğretim haftamızı coşkuyla kutladık .Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

SABAH GRUBU  08.00-13.20

ÖĞLEN GRUBU   13.30-18.50

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Oryantasyon haftasını başarıyla gerçekleştirmekteyiz.Bu süreçte bize yardımcı olan Öğretmenlerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen bilim şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiş, birbirinden hoş çalışma ve etkinlikler ziyaretçilerimizin beğenisini kazanmıştır. Emeği geçen personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuza görevlendirme ile gelen rehber öğretmenimiz Meltem ŞAHAN´ın altıncı ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik planladığı verimli - etkili ders çalışma ve test çözme teknikleri ile ilgili seminerler geçtiğimiz haftadan itibaren resim atölyesinde düzenlenmeye başlanmıştır. Salı günleri altıncı sınıflar ve perşembe günleri sekizinci sınıflar olmak üzere bu kademelerdeki tüm sınıflar uygulanan seminerlere katılacaktır.

Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu öğrencileri hem sınıflarını temsil ediyor hem de eğlenerek yarışıyorlar.   Okulumuzda ilk kez düzenlenecek olan Bilgi Yarışması´nın ön eleme takvimi aşağıdaki gibidir. Sınıflarını temsil edecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

07 MAYIS / Saat: 12.00 = 5A / 5B / 5C / 5D / 5E / 5F / 5G / 5H / 5I / 5İ

07 MAYIS / Saat: 13.30 = 8.Sınıflar

08 MAYIS / Saat: 12.00 = 5K / 5L /  5M / 5O / 5Ö / 5P / 5R / 5S / 5U / 5Ü

08 MAYIS / Saat: 13.30 = 7.Sınıflar

11 MAYIS / Saat: 12.00 = 6A / 6B / 6C / 6D / 6E / 6F / 6G / 6H / 6I / 6İ / 6J

11 MAYIS / Saat: 13.30 = 6K / 6L / 6M / 6N / 6O / 6Ö / 6P / 6R / 6S

Nis

Okulumuzu temsilen Kur´an-ı Kerim güzel okuma yarışmasına katılan 6-J öğrencisi Fatıma ALBATOUL ikinci olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.