SINAV TARİHLERİMİZ BELLİ OLMUŞTUR. GÜNCEL SINAV TARİHLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN EOKULA GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

Okul müdürümüz Türkçe zümresi öğretmenleri ile 11.10.2021 tarihinde saat 12:50 de toplantı yapacaktır.

7.sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda cumartesi günleri Destekleme ve Yetiştirme kursu açılacaktır.Katılmak isteyen öğrencilerimiz 12 Ekim 15 Ekim tarihleri arasında e-kurs modülünde başvuruda bulunabilir.

Değerli öğretmenlerimiz Bireyselleştirilmiş Eğitim Planlarının bugün mesai bitimine kadar okul rehber öğretmenimiz Sara İMAMOĞLU'na teslim etmeniz rica olunur.

DEĞERLİ VELİLER ;

PANDEMİ DÖNEMİ SÜRESİNCE OKULUMUZA GELİRKEN LÜTFEN  HES KODUNUZU YANINIZDA GETİRİNİZ HES KODU OLMAYAN KİŞİLERİN OKUL BİNASINA GİRİŞİ YASAKLANMIŞTIR. LÜTFEN  HES KODU ALMAYI UNUTMAYIN......

HES KODUNUZU E- DEVLET ÜZERİNDEN VEYA HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASINDAN ALABİLİRSİNİZ.

Egzersiz çalışması yapacak öğretmenlerimizin evraklarını bugün mesai bitimine kadar ilgili müdür yardımcısına teslim etmeniz gerekmektedir.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ŞAHSİ OLARAK YAPILMAKTADIR. OKULUMUZDA BAŞVURU İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR.

BURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) ögrenci başvuruları internetten e-kurs modülünden 24-30 Ağustos arası yapılacaktır.

Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okullara Başvuru e-Kılavuzu Yayımlandı

Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı uygulayan liselere ait başvuru e-kılavuzu yayımlandı

Ulaşmak için Tıklayınız.