İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTÜLEN UMUDUM ÖĞRETMENİM PROJESİ KAPSAMINDA PLANLADIĞIMIZ ETKİNLİKLERİMİZDEN DERS TAKTİKLERİ KONUSUNDA  OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ ZÜLAL ŞAHİN VE NURİYE SUBAŞI BEKTAŞ 11 HAZİRAN SAAT 20.00'DE SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRECEKLERDİR.

Yarışmya kimlerin başvurabileceği yarışma tarihi ve diğer bilgiler ekte yer almaktadır

Bursluluk Sınavı icin detaylara ulaşmak icin aşağıdaki dosyalari  inceleyiniz .

Demokrasi ve Millî Birlik Günü, Türkiye'de her yıl 15 Temmuz'da kutlanmaktadır. 2016 Temmuz ayında Ülkemizde yaşanan askerî darbe girişimi sırasında şehit olan 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edildi.Bu yarışmaya başvurmak icin aşağıdaki başvuru detaylarını inceleyebilirsiniz.

Sınav sonuçları, 30 Haziran 2021'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

Sınava gelirken mutlaka kahvaltını yaparak okula gelmelisin. Kantinlerin kapalı olacağını unutma. Okula gelirken yanında getirilmemesi gereken eşya ya da araçları yanında getirmemenizi önemle belirtiyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz Sevgili Öğrencilrrimiz.

Sınava gelirken kimliğini , iki adet kalemini ,silgini , kalemtraşını ve suyunu yanına almayı unutma. Kimliği olmayan öğrencilerin sınava alınmayacağını unutma!

Whatsap gruplarınıza gönderilen ders programına göre pazartesi gününden itibaren dersler başlayacaktır

ÖNEMLİ DUYURU

Liselere Geçiş Sınavına (LGS'ye) e-okulda yazılan okullarda girilecektir. Okul, bina ve sıra numaranızı e-okuldan kontrol edebilirsiniz.

NOT: Kovidli ve temaslı öğrenciler ESENYURT SABAHATTİN ZAİM İLKOKULU'nda sınava girecektir.

Sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz.

LGS için eski kimlik kartları geçerli olacak
Fotoğrafsız kimlik geçerli olacak
Herkes kendi okulunda sınava girecek
Giriş belgeleri sınıfta masada hazır olacak
Sınav yerleri 27-28 Mayıs'ta belli olacak
Sorular geçen senelere göre daha kolay olacak

Kitapçıklar renkli basım olacak

Sınav 6 Haziran Pazar günü yapılacak

Sınav ertelenmeyecek

Sözleşmeli öğretmenlerimizin 2. Ve 3. Değerlendirmelerinin 54. Günüdeyiz. 60. gün değerlendirme yapılacağından danışman öğretmenlerimize hatırlatırız.