Okulumuz artık sınav merkezi olduğu için 8/9 Aralık 2018 tarihlerinde okulumuzda Açık Lise sınavları olacaktır. Bu tarihlerde tarihlere denk gelen kurslar yapılmayacağı için sınav görevi isteyebilirler. Son başvuru 30 KASIM tüm öğretmen arkadaşlarımıza duyurulur.

EBA Android ve IOS mobil eğitim uygulamaları, okul web sitemizin ana menüsünde bulunan dökümanlar kısmına eklenmiştir. Tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize duyurulur.

Millî Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, 2040'lara doğru 4. büyük kırılmanın yaşanacağını ifade ederek geleceğin gençlerinin ancak ders saatleri dışındaki becerileri sayesinde anlamlı dönüşümlere imza atabileceklerini vurguladı.

SALI GÜNÜ 23.59 DA OY KULLANMA SONLANDIRILACAKTIR.

Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Genel Veli Toplantısı Duyurusu