Nis

Okulumuzda Veli Akademileri Projesi kapsamında Rehber Öğretmen Gamze Zaman tarafından “Çocuğum Ergenliğe Giriyor”

Nis

Özel eğitim sınıfı olarak 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramına müdür yardımcımızların katılımıyla kutladık

Nis

Yahya Kemâlin hayatı eserleri edebi anlayışı ve görevleri ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdik.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmî kutlama programı; Valimiz Sayın Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit  Yentür ve il protokolünün katılımları ile  İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda 23 Nisan 2024 Salı saat 11.00 de gerçekleştirildi. Esenyurt Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu olarak programda müzik dinletisi kapsamında hazırlanan, ' Yıldız Çocuklar Korosu'nda 45 öğrencimiz ile sahne aldık.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri proje kapsamında duvar yazısı çalışması yapıldı.

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Sınav Giriş Yeri Bilgilerinizi Görmek için Tıklayınız

Nis

“Psikolojik Sağlamlık” genel hedefi kapsamında okulumuz Rehberlik Servisi tarafından yapılan pano çalışması

Nis

Bilişim Teknolojileri dersinde  scratch programı kullanarak özgün tasarımla ve kod bloklarıyla oluşturdukları labirent oyunu.

Nis

Türkçe öğretmenlerimiz Sefa SAYILIR ve Şuayp TUFAN; "Geleceğin Yazarları Projesi" kapsamında, öğrencilerimizin şiirlerinden oluşan bir e-kitap hazırladılar. Projeye katılan öğrencilerimizle röportaj yaptılar.

Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kanat Taktım Düşlerime E-Kitap Görüntülemek İçin  Tıklayınız...

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  “Bu Nedir?” etkinliği yapıldı.

Mrt

Kütüphane Haftası için kitap okuma etkinliği gerçekleştik.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı İbrahim ŞİMŞEK tarafından 2024 LGS kılavuzu ve liseler hakkında bilgilendirme semineri velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Sonraki seminerlerde aynı ilgiyi bekliyoruz.