İstanbul Kickboks Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Leyla Taş isimli öğrencimiz derece yaparak 3. Oldu.

"Şiir, düşünceyi duygu haline getirinceye kadar yoğurmaktır." demiş Yahya Kemal Beyatlı. Yoğrulup çeşit çeşit renklere bürünen duygularımızı anlamak, hissetmek, anlatmak, paylaşmak gayesiyle okulumuz Türkçe Öğretmenleri Merve Ayten, Sevgi Dündar ve Tuğba Saadet Gür tarafından hazırlanan şiir dinletisinde sahne alan öğrencilerimiz misafirlerimize keyifli anlar yaşattılar.

Dinletide emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize, Müzik Öğretmenimiz Mutlu Yılmazer'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen Öğretmenimiz Mutlu Yılmazer ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Emeği geçen Öğretmenlerimiz Ayşe Yalçın , Elif Kader , Büşra Çetin , Sefa Sayılır , Azad Kayalar , Berkay Can Gökmen , Mülkinaz Özdemir ,Mutlu Yılmazer  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

LGS ye girecek öğrencilerimiz için okul rehber öğretmenimiz Sara İmamoğlu tarafından öğrencilere “Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yöntemleri” semineri yapıldı. Seminerde öğrencilere son günlerini nasıl değerlendireceklerini, zihinsel ve bedensel olarak kaygıyla nasıl baş edeceklerine dair bilgilendirme ve uygulamalar yapıldı.

KATILIM SAĞLAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

2022-2023 Eğitim Öğretim 2.Dönem 2.Yazılı Sınavlar Başladı . Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz...