Okulumuzda yürütülen Temiz Sınıf Projesi kapsamında   15-18 Mayıs  haftası nöbetçi öğretmenlerimiz sınıf puanlamalarını yapmıştır. Yapılan puanlama sonucundan  5.Sınıflardan 5- 0 sınfı , 6.Sınıflardan 6-0 sınıfı ,  7.sınıflardan 7-A sınıfı  8.sınıflardan 8-C sınıfı  birinci olarak ödül almaya hak kazanmıştır. Sınıf öğretmenleri ŞUAYP TUFAN , ALİ ÖZGÜR , SEDA ÖZÇETİN VE MERVE AYTEN   öğrencilerini tebrik ederiz .

Okulumuzda yürütülen Temiz Sınıf Projesi kapsamında   08-12 Mayıs  haftası nöbetçi öğretmenlerimiz sınıf puanlamalarını yapmıştır. Yapılan puanlama sonucundan  5.Sınıflardan 5- I sınfı 485 puanla , 6.Sınıflardan 6-F sınıfı 480 6-I sınıfı 480 puanla , 7.sınıflardan 7-M sınıfı 460 punla ve 8.sınıflardan 8-I sınıfı  465 puanla   birinci olarak ödül almaya hak kazanmıştır. Sınıf öğretmenleri ECEM BÜLBÜL, ADNAN ÖZTÜRK  , AYŞENUR KOLÇUBAŞI , AYŞEGÜL EREGÜL , NURULLAH ÖNÜRME ve   öğrencilerini tebrik ederiz .

OKULUMUZDA DÜZENLENEN SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDAN GÖRÜNTÜLER .

TURNUVANIN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ .

Türkçe Öğretmenimiz Elif KADER  6-B sınıfının öğrencileriyle birlikte tiyartro gösterisi sundular.

31 Mayıs - 01 Haziran tarihleri arası yapılacak Geleneksel Kermesimize tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Okulumuzda velilerimize yönelik  Afet ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi Semineri düzenlenecektir . Katılmak isteyen tüm velilerimizin 13.05.2023 Cumartesi günü saat 10.00-12.00 arası  okulumuza bekliyoruz.

Seminer okulumuzun Konfrans Salonunda yapılacaktır.

İngilizce öğretmeni Eylem Dilek Tekin,  7.ünite olan " Party Time_ Parti Zamanı " ile ilgili öğrencilerinden davetiye kartları hazırlamalarını istedi. Bu etkinlikle beraber öğrenciler , hem yaratıcılıklarını geliştirdiler hem de eğlenerek İngilizce davetiye kartı hazırlanışını  öğrendiler.

TEMİZ SINIF PROJE ÖDÜLLERİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ FEVZİ YALVUÇ VE HÜSEYİN DEMİR TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI.

Okulumuzda yürütülen Temiz Sınıf Projesi kapsamında   02-05 haftası nöbetçi öğretmenlerimiz sınıf puanlamalarını yapmıştır. Yapılan puanlama sonucundan  5.Sınıflardan 5- İ sınfı 376 puanla , 6.Sınıflardan 6-I sınıfı 288 puanla , 7.sınıflardan 7-M sınıfı 400 punla ve 8.sınıflardan 8-I sınıfı  399 puanla   birinci olarak ödül almaya hak kazanmıştır. Sınıf öğretmenleri ECEM BÜLBÜL , AYŞENUR KOLÇUBAŞI , AYŞEGÜL EREGÜL , NURULLAH ÖNÜRME ve   öğrencilerini tebrik ederiz .

24-28 NİSAN HAFTASI TEMİZ SINIF PROJESİNDE BİRİNCİ OLAN SINIFLARA ÖDÜLLERİ TAKTİM EDİLDİ.