10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk  anısına tören yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100.yılına hitaben öğrencilerimiz ile kolografi eşliğinde 100 . yıl marşını söyledi.

Okul Müdür Yardımcılarımız Nurullah Önürme ve Vedat Tok öğretmenlerimiz ile Şube Öğretmenler Toplantısını gerçekleştirdi.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun Özyolcu’nun okulumuza ziyareti bizleri fazlasıyla mutlu etmiş olmakla birlikte sayın müdürümüze ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Veli Tanışma Topalntısı yapıldı. Okul Müdürü Süleyman ÖZDEN ve sınıf rehber öğretmenleri okul hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

İstanbul Kickboks Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Leyla Taş isimli öğrencimiz derece yaparak 3. Oldu.

"Şiir, düşünceyi duygu haline getirinceye kadar yoğurmaktır." demiş Yahya Kemal Beyatlı. Yoğrulup çeşit çeşit renklere bürünen duygularımızı anlamak, hissetmek, anlatmak, paylaşmak gayesiyle okulumuz Türkçe Öğretmenleri Merve Ayten, Sevgi Dündar ve Tuğba Saadet Gür tarafından hazırlanan şiir dinletisinde sahne alan öğrencilerimiz misafirlerimize keyifli anlar yaşattılar.

Dinletide emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize, Müzik Öğretmenimiz Mutlu Yılmazer'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.