BAŞVURULARIN ONAYI NASIL OLACAK?

Okul müdürlükleri başvuru işlemleriyle ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 29 MART 2024 Cuma gününe kadar okul müdürlüklerince onaylanacak.

Velilerimizin okula gelerek onay işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.Velilerimizin  gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederiz.

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Sonu İş ve İşlemleri

Teslim edilmesi gereken evrakların zamanında okul idaresine teslim edilmesi açıklanmayan hükümlerin ilgili yönetmelikler doğrultusunda yerine getirilmesini , herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda gereğini yapılmasına rica ederiz.

TEKNOFEST 2024 yarışma başvurularına başlamıştır .  TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları Son Başvuru 20 ŞUBAT!

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarına Başvuruyu Aşağıdaki Adresten Yapabilirsiniz;

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları Başvuru Adımlarını Aşağıdaki Adresten İzleyebilirsiniz;

duyuru

LGS yerleştirme sonucunuza bakmak icin asagidaki

www.meb.gov.tr/sinavlar/sonuc/sorgu.php?SINAV_ID=050150148F7A5220BFE365DE8C1981F8

2023 LGS KLAVUZU

Karnesi çeşitli sebeplerle alamayan öğrencilerimiz idareden karnelerini hafta içi  09.00-17.00 saatleri arasında alabilirler.

Karne günü geri dönüşüm İçin evinizdeki kitapları geri dönüşüme kazandırmak İçin bekliyoru.

Yarın saat 13.00' de öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır. Mazeretsiz katılımı rica ederiz.

İLAN

Esenyurt İlçesi Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Servis ihalesi, Servis yönetmeliği doğrultusunda kurulan taşımacıyı tespit komisyonunca 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  için  21.06.2023 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında toplantı yapılacaktır.

İHALE TARİHİ:    21/06/2023

İHALE  YERİ    :   OSMAN NURİ BAKIRCI ORTAOKULU

ÖĞRETMENLER ODASI

İHALE SAATİ  :  12:00

EVRAKLARIN SON TESLİM TARİHİ - SAATİ: 21.06.2023  -  09.00

İŞİN NİTELİĞİ VE YERİ

Şartnamenin konusu,  Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu öğrencilerinden   isteyenlerin   adreslerinden alınarak taşımacıyı tespit komisyon ve taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlarından okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine 2023-2024 eğitim öğretim yılında geri götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır.

Şartname ve Eklerin Nereden Hangi Şartlarla alınacağı:

Şartname ve ekleri Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Okul Aile Birliği ve okul idaresinden temin edilebilir. Aynı zamanda şartname ilan duyurusunun ekinde de sunulmuştur.

Okul Servis çalıştırma işinin nerede, hangi tarih ve saatte yapılacağı:

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı boyunca 1 (bir ) yıl sabah 07:00 – akşam 19:00 saatleri arasında Piri Reis Mah. 2328. Sk. No9 Esenyurt/İSTANBUL adresinde bulunan Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Ortaokulunda  servis taşımacılığı yapılacaktır.

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler:

MADDE 6-(1)Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır:

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e) Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

f) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

Servis Komisyonu Adına

14.06.2023

Süleyman ÖZDEN

Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu

LGS ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

Küçükçekmece ilçesi Pagev Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Plastik Teknolojisi Alanı açılmıştır. Bilgi İçin lütfen tıklayınız.