1) Sınıfları görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

2)Sınıfınızı buluuz ve ardından ister dersin üstüne ister öğretmenin karşısındaki zoom bağlantısına tıklayınız

3)Linke tıklayamazsanız linkin üstüne gelip basılı tutun ardından bağlantıyı aç seçeneğine tıklayınız

4)Açılan pencereden LAUNC MEETİNG SEÇENEĞİNE TIKLAYIN VE EVET SEÇENEĞİNE TIKLAYINIZİ

TARAYICINIZIN AYARLARINDAN DOLAYI KÜÇÜK FARKLILIKLAR GÖREBİLİRSİNİZ

1) Sınıfları görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

TARAYICINIZIN AYARLARINDAN DOLAYI KÜÇÜK FARKLILIKLAR GÖREBİLİRSİNİZ

Kurumumuza ataması yapılan öğretmenlerimize öncelikle hoş geldiniz diyoruz.

Ataması yapılan öğretmenlerimizin kararnameleri geldikten sonra öncelikle okulumuza gelerek göreve başlatılacaktır. Sonrasında Beykent Halkbankası şubesinden hesap açılacak. En son olarak ilçe milli eğitim müdürlüğüne giderek insan kaynakları bölümünde sözleşme imzalayacaktır.

Aramıza hoş geldiniz.

Ücretsiz ders kitapları belli bir plan program dahilinde dağıtılacak olup ; plan dahilinde okula gelmeniz önem arz etmektedir. Okula gelirken Covid19 kurallarına uyarak gelmenizi rica ediyoruz.

UZAKTAN EĞİTİM 6. SINIFLAR REHBERLİK SAATLERİ TÜM 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

LGS sınavına girecek olan öğrencilerimiz ve 8.sınıf velilerimiz sınav sürecinde alınan önlemler ve yapılacaklarla ilgili Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK tarafından paylaşılan videoyu izlemenizi rica ederiz.

Mrt

Değerli öğrencilerimiz okullara ara verilmesinden dolayı LGS konu dağılımları değişti ve 8.sınıfın 2.dönem konularından sorumlu olamayacaksınız.LGS sınavında sorumlu olacağınız ders ve konuları aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

8.SINIF 1.DÖNEM KONULARI

Mrt

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk öğretmenlerimizin il dışına çıkmamasını tavsiye etmektedir. Tüm öğretmenlerimizin tedbir amacıyla şehir dışına çıkmamanızı tavsiye ediyoruz.

Mrt

Değerli öğretmenlerimiz EBA kullanımı hakkında öğrencilerimize ve velilerimize detaylı bilgi vermeniz, giriş şifrelerini almaları konusunda yardımcı olmanız önemle rica olunur.

Mrt

OSMAN NURİ BAKRICI ORTAOKULU OLARAK OKUL WEB SİTEMİZİ ETKİN BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUZ. OKULUMUZ WEB SİTE ETKİN KULLANIM PERFORMANS SIRALAMASINDA İLDE , İLÇEDE ve  TÜRKİYE'DE 1. SIRADA YER ALMAKTADIR. OKUL SİTEMİZİ TAKİP EDEREK BİZE DESTEK VEREN, ÖĞRETMEN , ÖĞRENCİ, VELİ VE TÜM TAKİPÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Sevgili öğrencilerimiz tatil süresince zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamanızı, tatili alışveriş ve eğlence merkezlerinde değil; evinizde geçirmenizi rica ediyoruz.Bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyoruz.23 Mart itibariyle uygulamaya başlanacak uzaktan eğitim ile ilgili haberleri okulumuzun web sitesi ve sosyal medya hesaplarından, milli eğitim bakanlığı web sitesinden ve eba.gov.tr'den takip edebilirsiniz. Sizi önemsiyoruz. Kendinize iyi bakın.

Mrt

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ; OKULUMUZDA YAPMAYI PLANLADIĞINIZ  HER TÜRLÜ GÖSTERİ, DİNLETİ, SEMİNER, TİYATRO VB. ETKİNLİKLER İÇİN ÖNCEDEN OKUL İDARESİNE DİLEKÇE YAZILIP BİLGİLENDİRME YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. ÖNEMLE DUYURULUR.