Ock

SAYIN VELİLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN YAZILI HAFTASI DEVAM ETMEKTEDİR. GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDERİZ

Değerli öğrecilerimiz 1.dönem 2.yazılı tarihleriniz tablodaki gibidir.Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Değerli Veliler, Kıymetli Öğrencilerimiz, ara tatilin başlangıç tarihi 18 Kasım olması dolayısıyla 17 Kasım Pazar (yarın) günü okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursu olacaktır. Kurs başlama saati 08:30, bitiş saati 13:45'tir. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Okulumuzda  "Vatan ve Şehitlik" temalı şiir yarışması düzenlenecektir.  Şiir yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimizn yarışma katılım kurallarını Türkçe ders öğretmenlerine başvuruda bulunarak öğrenebiliriler.

Hafta içi günlerde  gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız devam etmektedir. Kursa devam konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.

6 Kasım Sali günü 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına gezi düzenlenmektedir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz Merve BAL öğretmenimize isimlerini yazdırmaları gerekmekterdir.

Ock

Pansiyonlu okullardaki öğrenci ve öğretmenlere afet, ilk yardım, kan bağışı gibi konularda eğitim verilecek.

8.sınıflar sınav tarihleri aşağıdaki linktedir. Eksik ve veya güncel olmayan sınav tarihleri için kişisel e okul sisteminizi kontrol ediniz.

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğümüzün 2023 Vizyonu çerçevesindeki İstanbul´u Okuyorum ve Kütüphanede Hayat Var Projeleri kapsamında, İcadiye İlkokulu´nda müzikli bir etkinlik düzenlendi.

19 Aralık 2018 Çarşamba günü Başkent Öğretmenevinde Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Ödül Töreni gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı 1. Veli Toplantısı 02.12.2018 Pazar Günü ÖĞLENCİ Öğrencilerimizin  Saat 13:00´da okulumuzda yapılacaktır. Gerekli Duyarlılığı Göstermenizi Rica Ederiz.