Mrt

1. DÖNEM ALMIŞ OLDUĞUMUZ KARAR GEREĞİ HER AY NÖBETÇİ ÖĞRETMENLERİN VERDİĞİ PUANLAMALAR İLE AYIN TEMİZ SINIFLARI SEÇİLMEKTEDİR.  REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZİN BELİRLEDİĞİ TEMİZ SINIF PUANLAMA ÇİZELGESİNİN GÜNÜN NÖBETÇİ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN TİTİZLİKLE DOLDURULMASI RİCA OLUNUR.

Mrt

Milli Eğitim Sisteminde  Öğretmenlik ve Elektronik Uygulamalar Semineri 09.03.2020 Borusan Asım Kocaebıyık MTLA'nın Konferans salunonda gerçekleşicektir. İlgili öğretmenlerimizn eksiksiz katılımınızı rica ederiz.

Okul Hizmetlilerinin Okul Çıkışında Dikkat Etmesi Gereken Hususlar;

Değerli arkadaşlar gün sonunda sınıftan çıkmadan önce pencerelerin kapatılması, lambaların kapatılması, akıllı tahtaların kapatılması hususunda gerekli hassasiyeti gösterilmesi gerekmektedir.

SAYIN VELİLERİMİZ..

EVLERİNİZDE KULLANMADIĞINIZ ATIK KAĞIT ÜRÜNLERİNİN GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN OKULUMUZA GETİRİLMESİ, HEM EKONOMİYE KATKIDA BULUNULMASI HEM DE DOĞANIN KORUNMASI İÇİN BİZLERE YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUZ.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Öğrenciler,

Bu hafta ile ilgili sürekli okul var mı yok mu, yoklama alınacak mı alınmayacak mı, ders işlenecek mi işlenmeyecek mi şeklinde  yoğun sorular gelmektedir. Okulumuz 17 Ocağa kadar devam etmekte olup dersler kazanımlara göre işlenecek ve yoklama alınacaktır. Bilgilerinize sunarız. Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu Okul Yönetimi

Ock

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN SAAT 09:00 OLMALARI VE İSİMLERİNİ YAZILI OLDUĞU ARAÇ NUMARALARINA GÖRE ARAÇLARA BİNMELERİ DUYURULUR.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

TÜM ACİL DURUM TELEFONLARI BİRLEŞTİRİLMİŞ OLUP ARTIK 112 NUMARALI HATTAN TÜM ACİL DURUM BİLDİRİMLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ

Ock

Değerli öğretmenlerimiz;Ders Etkinliklerine Katılım not girişlerini 06 Ocak 2020 saat 23:59 a kadar E-Okul sistemine girmeniz  rica olunur.